Bowlen

Bowlen is een leuke, sociale activiteit die de perfecte combinatie van competitie en ontspanning biedt. In het Sourcy Centrum in Zieuwent hebben we alles wat je nodig hebt voor een fantastische bowlingervaring. Onze banen en apparatuur zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt, of je nu een doorgewinterde bowler bent of een complete beginner.

Bowlen is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, of om te ontspannen na een lange werkdag. Het is ook een uitstekende activiteit voor zakelijke evenementen en teambuilding-oefeningen. Bovendien is het een leuke manier om wat beweging te krijgen terwijl je een geweldige tijd hebt! Bowlen kan met maximaal 10 personen tegelijk op 1 baan. 

Dus, als je op zoek bent naar een leuke, spannende activiteit om te doen in Zieuwent, kijk dan niet verder dan het Sourcy Centrum. Of je nu een avondje uit plant met vrienden of familie, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke bowling ervaring. Reserveer vandaag nog een baan!

Huurprijs: € 28,50 per uur per baan

Wil je beide banen reserveren? Reserveer ze dan even apart van elkaar op hetzelfde tijdstip. 

Bowlingbaan 1 reserveren

Laden...

Bowlingbaan 2 reserveren

Laden...