Feesten & Partijen

Unieke feestlocatie
Wilt u een feestje geven? Dan is Sourcy Center uitermate geschikt voor u als locatie. Wij ontvangen iedere soort groep, zowel kleine als grote groepen en bedrijfsmatig als privé. Sourcy Center heeft de beschikking over 2 unieke feestzalen en een eigen grill restaurant waar u een topfeest kunt vieren. Daarnaast zijn alle sportieve activiteiten te combineren met een diner en / of borrel.

Sfeervolle feestzaal met dansvloer en Irish Pub. Deze feestzaal wordt ingericht en aangepast aan iedere groepsgrootte.

Inclusief:

  – dartbanen
  – poolbiljart
  – Rodeo stier
  – Sumoworstel pakken

Arrangementen
€ 31,50,- p.p. (minimaal 10 volwassenen)
– 4 uur vermaak in de feestzaal
– ontvangst koffie / thee
– 4 uur consumpties op basis van Sourcy Tapfeest

€ 47,25,- p.p. (minimaal 15 volwassenen)
– 3 uur vermaak in de feestzaal
– ontvangst koffie / thee en 5 uur consumpties op basis van Sourcy Tapfeest
– Chicago Grill, 2 uur all you can eat

Deze zaal is ook los te reserveren voor € 50,- per uur.


Entertainmentzaal, een unieke feestzaal met spectaculaire spellen, dansvloer en bar.

Arrangementen
€ 31,50,- p.p. (minimaal 10 volwassenen)
– 4 uur vermaak in Entertainment zaal
– ontvangst koffie / thee
– 4 uur consumpties op basis van Sourcy’S Tapfeest

€ 47,50- p.p. (minimaal 15 volwassenen)
– 3 uur vermaak in Entertainment zaal
– ontvangst koffie / thee en 5 uur consumpties op basis van Sourcy Tapfeest
– Chicago Grill, 2 uur all you can eat

Chicago Grill, all you can eat Grill restaurant

In een van onze zalen kunt u uw feest of jubilea bij ons vieren. Groepen van 10 t/m 200 personen zijn van harte welkom. U kunt uw feest op allerlei manieren invullen. Wilt u gezellig borrelen en daarna gebruik maken van ons restaurant Chicago Grill dan is onze feestzaal of irish pub een uitstekende optie. Wilt u daarnaast een sportieve aanvulling, wij beschikken over talloze activiteiten om het feest een sportief karakter te geven.

Diverse Feesten
Wat voor soort feest u ook zoekt, wij maken elk feest geschikt voor uw wensen. Ieder feest kan op maat worden samengesteld. Wilt u inclusief diner, activiteiten, drank? Wat u ook wilt, wij kunnen het voor u verzorgen.

Sourcy Tapfeest
Is uw eigen huis te klein om uw verjaardag te vieren of om een ander feestje te geven? In dat geval biedt Sourcy Center het Tap feest als de oplossing. Want in een van de zalen of in de Outdoor Bar van Sourcy Center kunt u uw gasten ontvangen en verwennen. Er is op uw feest geen personeel van Sourcy Center aanwezig. U tapt dus eigenlijk uw eigen biertje. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten want op deze manier betaalt u slechts de drank op basis van literprijzen. U ‘huurt’ een van de feestzalen van Sourcy Center en bouwt uw eigen feest. Uiteraard is er een personeelslid van ons aanwezig voor aanwijzingen, vragen e.d. Er wordt muziek naar keuze ten gehore gebracht en u kunt tussentijds of ter afsluiting genieten van een overheerlijk diner in ons restaurant.