Padel

Padel is een populaire racketsport die de wereld heeft veroverd. In de afgelopen jaren heeft het terrein gewonnen in heel Europa, en een geweldige plek om te spelen is het Sourcy Center in Zieuwent. Wij beschikken over een gloednieuwe baan die perfect is voor zowel beginners als professionals.

Padel staat bekend om zijn snelle actie en opwindende manier van spelen, wat het een geweldige manier maakt om actief te blijven terwijl je plezier hebt. Bovendien is het relatief gemakkelijk te leren, zodat iedereen kan bijspringen en beginnen met spelen.

Sourcy Center Padel mogelijkheden:
Losse baanverhuur
: via onderstaand reserveringssysteem kun je een losse reservering maken voor 1 of 2 uur padel. 

Vaste baanverhuur: wij bieden vaste baanverhuur contracten aan. Kies voor het ultieme gemak en bepaal zelf een vast moment in de week wanneer je wilt spelen. Je vaste baan leg je vast voor een volledig jaar. We hebben een beperkt aantal plaatsen om vast baanverhuur aan te bieden dus wees er snel bij.

Lessen: wil jij kennis maken met de razend populaire padel sport? Wil jij je slagen verbeteren?  Boek dan nu je padel les. De 1 uur durende lessen worden aangepast aan je spelniveau, uiteraard zorgen wij voor de materialen. De les is alleen telefonisch te reserveren i.v.m. beschikbaarheid van de trainer, 1-4 personen per les.

Padelclinic: wij verzorgen clinics voor bedrijven maar ook kun je een clinic volgen met je team, collega’s of vrienden. De clinic is voor spelers van ieder niveau en is daarom heel toegankelijk. We kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen. Dit kan uiteraard in combinatie met bijvoorbeeld een hapje en een drankje of een van onze andere activiteiten. 

Aanvraag introductieles / padelclinic of vaste baanverhuur:
0544352222 – [email protected] – 0650488325

Tarieven:
Losse baanhuur: € 30,- per uur
Materialen verhuur: ballen € 2,50 – padelracket € 3,-

Les: 1-4 personen, maandag t/m vrijdag, inclusief baanhuur en materiaal
Lestarief per uur € 65,- 
5 lessen € 315,-
10 lessen € 600,-
Weekenden mogelijk, tarief afhankelijk van de frequentie.

Padelclinic: € 25,- p.p. voor 2 uur, minimaal 6 personen.
Vaste baanverhuur: op aanvraag

Padelbaan reserveren

Laden...